Autospecială a Jandarmeriei, implicată într-un accident rutier în timpul ce se afla în misiune

Autospecială a Jandarmeriei implicate într-un accident rutier în timpul unei misiuni de intervenție în Ovidiu. FOTO cu rol ilustrativ

O autospecială a Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a fost implicată într-un accident rutier, petrecut în cursul dimineții de sâmbătă, 10 iunie, în jurul orei 01.00. Militarii se aflau în timpul unei misiuni de intervenție, fiind solicitați pentru aplanarea unui conflict în localitatea Ovidiu.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, echipajul se afla în deplasare pe bulevardul Tomis, cu semnalele acustice și luminoase pornite, în zona intersecției Tomis 3, atunci când autospeciala a fost acroșată de un autoturism care se deplasa pe strada Soveja. Din fericire, atât membrii echipajului Jandarmeriei, cât și șoferul autoturismului implicat au scăpat doar cu pagube materiale.

Toți cei implicați în accident s-au deplasat ulterior la biroul  poliției rutiere unde au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative pentru toate persoanele implicate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*