O avarie ENEL a lăsat jumătate de Constanța fără apă

Fără apă la robineteFără apă la robinete

Vineri dimineață in intervalul orar 7,45-7,52, in urma unei avarii Enel, Statia de pompare si tratare Palas, de pe b-dul Aurel Vlaicu, a ramas fara energie electrica, motiv pentru care statia nu a functionat. In aceste conditii, abonatii din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II, practic aproape jumatate din oras, au ramas fara apa potabila. Au fost anuntati reprezentantii Enel, care au reusit alimentarea cu energie a statiei pe o alta linie de inalta tensiune.

Imediat, s-au facut manevrele de vane necesare la statia Palas si s-a repornit pomparea spre zonele afectate. Avand in vedere debitul, dar si zona mare deservita, abonatii afectati vor avea apă la robinete la presiuni normale in jurul orei 10,00.

“Asiguram toti abonatii afectati ca lucratorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuitatii serviciului de alimentare cu apa la parametrii optimi, atata timp cat nu vor mai exista fluctuatii/intreruperi in alimentarea cu energie electrica”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Adauga valoare acestui articol "O avarie ENEL a lăsat jumătate de Constanța fără apă"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News