În județul Constanța a mai fost înregistrat un deces al unei persoane bolnave de COVID-19 și doar un nou caz confirmat

Până astăzi, 12 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 15.778 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.685 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 991 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19. 13 dintre acestea sunt din județul Constanța.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 252 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 13 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 225 de pacienți au fost declarați vindecați. De altfel, rata de vindecare din Constanța este de aproape 90%, printre cele mai ridicate din toată țara.

Numărul deceselor la nivelul județului Constanța a ajuns la 13, ultimul caz fiind înregistrat în cursul zilei de 11 mai. Pacientul, un bărbat în vârstă de 47 de ani, suferind de pneumonie acută, a fost confirmat cu COVID-19 în data de 14 aprilie.

De la intrarea în vigoare a Ordonanțelor Militare, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.J.M. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, 10.587 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 15.210.558 lei. Dintre acestea, 52 au fost aplicate doar în ultimele 24 de ore, în valoare de 39.195 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*