O avarie a RAJA a lăsat fără apă cartierul Faleză Nord

Sediul RAJA
Sediul RAJA

Cartierul Faleză Nord a rămas fără apă potabilă în urma unei avarii a RAJA. Defecțiunea va fi remediată miercuri, până la ora 15.

Pentru remedierea unei avarii survenită miercuri, 23 ianuarie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 250 mm, de la intersecţia străzilor Unirii cu Zorelelor, din municipiul Constanța, a fost impusă restricționarea traficului auto, pe tronsonul cuprins de străzile Căiuţi şi Zorelelor, cu sensul de mers către Complexul Comercial Faleză Nord.

Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Sunt afectați de lipsa apei abonații cuprinși în perimetrul delimitat de: bulevardul Mamaia – Unirii – Pescarilor – Ciprian Porumbescu – bulevardul Mamaia, precum și cei arondați punctelor termice 33, 35, 37 și 38, în intervalul orar 11.50-15.00.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*