Avarie RAJA pe bulevardul Tomis din Constanța

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Pentru remedierea unei avarii survenite in cursul acestei zile, 14 iunie 2016, in jurul orei 08,00, la conducta  de alimentare cu diametrul de 600 mm din municipiul Constanta, de pe b-dul Tomis, zona intersecției cu b-dul Alexandru Lăpușneanu, SC RAJA SA  este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile in intervalul 12,30 – 17.00. Sunt afectati de lipsa apei potabile abonatii de pe b-dul Tomis – tronsonul delimitat de intersectile cu Aurel Vlaicu și Alexandru Lăpusneanu; b-dul Lapusneanu pe tronsonul delimitat de Tomis si Nicolae Iorga; perimetrul delimitat de Badea Cartan – Tulcei – Stefanita Voda – Badea Cartan si cartierul Anadalchioi.
Initial, echipele de interventie au incercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, pentru a nu afecta alimentarea cu apa a abonatilor deserviti. Avand in vedere complexitatea lucrarilor, dar si debitul mare de apa, a fost necesara sistarea furnizarii apei potabile pe tronsonul avariat.
“Ne cerem scuze fata de  abonatii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii  si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*