O avarie a Electrocentrale a lăsat fără apă caldă și căldură centrul Constanței și zona istorică

CET Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

O avarie a Electrocentrale Constanța a lăsat joi fără apă caldă și căldură centrul Constanței și zona istorică a municipiului.

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 22 noiembrie că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice numerele 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 40, 41, 63, 66, 69, 70.

În consecinţă, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalaţiile noastre care asigură distribuţia energiei termice în zona: Centru, Policlinica cu Plata, Piata Unirii, Centru- Sala Sporturilor, Tarom, Miga, Tomis Mall,  Peninsula, Muzeul de Istorie, Marc Aurelius, Hotel Tineretului, Irish Pub, Teatrul de Stat, Muzeul Marinei, Policlinica 2, Piata Grivitei, Bloc Turn Gara.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relaţii suplimentare constănțenii pot apela numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*