De pe strada Primăverii și până în bulevardul Tomis nu este apă caldă

RADET Constanța se află în imposibilitatea de a furniza apa caldă către mai multe puncte termice din municipiul Constanța. Situația a fost creată de către Electrocentrale Constanța SA (CET Palas), care a comunicat că înregistrează o avarie pe rețeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 102, 103, 104, 106. În consecință, în lipsă energiei termice, s-au oprit instalațiile RADET care asigură distribuția energiei termice în zonă: bd. Tomis, str. Primăverii, Farului, Ion Rațiu.
Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanța SA (CET Palas) nu se pot asigură consumatorilor serviciile de termoficare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*