O angajată de la cabinetul președintelui Consiliului Județean Constanța, depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2

Test pozitiv la COVID-19. FOTO Pixabay

Una dintre angajatele din cadrul cabinetului președintelui Consiliului Județean Constanța a fost depistată pozitiv, vineri, 17 iulie, la testul pentru SARS-CoV-2 și, drept urmare, Marius Horia Țuțuianu va intra și el în autoizolare.

„Dată fiind această situație și respectând întru totul dispozițiile în vigoare referitoare la prevenirea și transmiterea virusului, începând de astăzi contacții direcți ai colegei noastre se vor autoizola la domiciliu”, au transmis reprezentanții CJ Constanța.

Potrivit acestora, și președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, va intra în autoizolare la domiciliu și își va delega atribuțiile vicepreședintelui Claudiu Iorga Palaz.

„Precizăm că toți cei care au fost contacți direcți vor fi testați, iar în raport de rezultate vor fi luate măsuri conform legislației în vigoare”, au mai precizat sursele citate.

Așa cum era normal a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică Constanța, cea care va efectua controlul epidemiologic de rigoare.

„Vreau să îi asigur pe constănțeni că va fi asigurată continuitatea în instituția Consiliului Județean Constanța și că perioada mea de autoizolare nu înseamnă faptul că mă îndepărtez de problemele lor și de soluțiile pentru rezolvarea acestora. În așteptarea rezultatului testului, voi ține în permanență legătura cu domnul vicepreședinte Claudiu Iorga Palaz”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

În această după amiază a început activitatea de dezinfecție, care va fi efectuată în fiecare birou și pe toate căile de acces din interiorul și exteriorul instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*