O ambarcațiune de agrement cu două persoane la bord a eșuat pe malul ucrainean al Dunării

Navă a poliției de frontieră. FOTO Garda de Coastă

O ambarcațiune de agrement cu două persoane la bord a eșuat în apropierea localității Tatanir, pe malul ucrainean.

“Garda de Coastă a fost informată de către un pescar cu privire la faptul că o ambarcatiune de agrement, având 2 persoane la bord, în proximitatea localitatii Tatanir este esuata pe malul ucrainean.

O şalupă de intervenţie a PFR s-a deplasat la fata locului, observând ambarcaţiunea pe teritoriul ucrainean.

S-a relaţionat cu reprezentanţii autoritatăţii de frontiera ai R Ucraina, prezenţi la faţa locului, în scopul preluării persoanelor si aducerii acestora in siguranta pe malul romanesc” – Garda de Coastă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*