O altă victimă din incendiul de la Petromidia și-a pierdut viața în spital

Explozie la Rafinăria Petromidia. FOTO Adrian Boioglu
Explozie la Rafinăria Petromidia. FOTO Adrian Boioglu

Un al doilea bărbat rănit în incidentul grav de pe platforma Petromidia, care a avut loc pe 22 august, a pierit astăzi. Reprezentanții companiei – mamă a rafinăriei, KMG International au transmis un mesaj.

“Colegii din KMG International își exprimă profunda durere cauzată de pierderea lui M.P., în urma incidentului din 22 august, de pe platforma Petromidia.

M.P., 49 de ani, ne-a fost coleg în cadrul Rominserv, lucrând ca lăcătuș mecanic. Transmitem cele mai sincere condoleanţe apropiaților săi, suntem alături de ei în aceste momente grele.

Ceilalți 2 colegi răniți și internați în unitățile spitalicești din București au fost externati săptămâna aceasta, fiind acasă alaturi de familiile lor”, au transmis reprezentanții companiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*