50 de persoane au fost evacuate din magazinul Lidl din Eforie Nord după ce a izbucnit un incendiu în podul clădirii

Incendiu la magazinul Lidl din Eforie Nord. FOTO ISU Constanța

50 de persoane au fost evacuate din magazinul Lidl din Eforie Nord după izbucnirea unui incendiu în podul clădirii.

Pompierii au fost chemați, vineri, 3 martie, la magazinul Lidl din Eforie Nord, unde luaseră foc cablurile electrice din podul clădirii. 50 de persoane aflate în magazin s-au autoevacuat și nimeni nu a fost rănit. Au ars mase plastice pe o suprafață de 10 metri pătrați. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurt circuit electric.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*