Factura de la ENEL nu se mai poate achita la Poșta Română

ENEL logo

Începând de astăzi, 20 septembrie, acordurile de încasare numerar dintre Enel Energie, Enel Energie Muntenia și Poșta Română, pentru plata numerar a facturilor Enel, vor fi închise, ca urmare a deciziei unilaterale a Poștei Române de a nu mai prelungi contractul existent.

Pentru a-și plăti factura de energie electrică, clienții Enel Energie și Enel Energie Muntenia au la dispozitie numeroase canale alternative de plată, gratuit, precum plata in numerar prin intermediul mai multor parteneri bancari, ATM-uri și o rețea extinsă de terminale de plată (precum Pay Point, Payzone etc); prin debit direct, plată online sau transfer bancar. În plus, clienții își pot plăti factura din contul lor MyEnel sau din aplicația pentru telefonul mobil. Mai multe detalii despre toți partenerii comerciali și bancari sunt disponibile pe factură sau online, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie.html

“În perioada următoare vom continua discuțiile cu Poșta Română, pentru a stabili o metodă alternativă convenabilă de plată pentru clienții noștri”, au transmis reprezentanții ENEL.

Adauga valoare acestui articol "Factura de la ENEL nu se mai poate achita la Poșta Română"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News