O adolescentă de 15 ani a decedat după ce a căzut dintr-o clădire din stațiunea Olimp

Ambulanță la intervenție

Anchetă a polițiștilor din stațiunea Neptun, după ce o adolescentă a decedat în mod violent. Fata, în vârstă de 15 ani a fost găsită într-o baltă de sânge, cu multiple fracturi deschise și leziuni la nivelul capului. 

Victima a fost găsită în vecinătatea hotelului Oceanic din stațiunea Olimp, lângă o clădire aflată în construcție, inconștientă, în jurul orei 17.00, întâmplător, de către un trecător.

Echipajele medicale ajunse la fața locului au încercat să stabilizeze victima, dar în jurul orei 18.00, aceasta a intrat în stop cardio – respirator, iar o oră mai târziu a fost declarat decesul.

Se pare că victima este din Mangalia și în trecut a avut câteva tentative de suicid.

Cercetările la fața locului continuă.

UPDATE:

Surse din cadrul anchetatorilor au precizat că victima era elevă în clasa a X-a la un liceu din Mangalia, unde avea și domiciliu, dar locuia fără forme legale în Moșneni. Pe clădirea de pe care se presupune că s-a aruncat au fost găsite lucrurile ei, aranjate în ordine, dar fără a lăsa un bilet de adio.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*