Beauty Days, un eveniment pentru doamne și domnișoare, se lansează la Constanța

Beauty Days la Constanța
Beauty Days la Constanța

Prima ediție a evenimentului BEAUTY DAYS are loc intre 19-20 noiembrie 2016, la City Park Mall – zona Lake Level!

Daca sunteti in cautare de noi tendinţe in frumusete, pentru a va mentine frumoase si stralucitoare, in preajma sarbatorilor, le veti gasi la “Beauty Days”!

Specialisti in medicina estetică, infrumusetare, cosmetică facială , intretinere si remodelare corporala, coafură, makeup, tehnici de micropigmentare, magazine de cosmetice va vor prezenta serviciile pe care le ofera, sfaturi si consiliere de ingrijire personala.

Pe perioada celor doua zile, veti avea șansa să va numarati printre norocoșii câștigători ai premiilor puse la bătaie de expozanți, vouchere cu REDUCERI si vouchere CADOU.

“Sambata si duminica, intre 16:00 – 20:00, va asteptam la scena de langa liftul de la LAKE LEVEL, unde expozantii se vor intrece in DEMONSTRATII LIVE, iar MC-ul nostru va avea surprize pentru voi!”, au transmis organizatorii.

Ii veti intalni pe cei de la: H Clinique, Abeauty, Espa Wellness Center, Sofa Maison du Beaute, Soco Hair Studio, Anca Dragnea, Ana Maria Cosmetician, Cerasela Bruma Micropigmentare, Melkior si Anastasia Soare Bevery Hills.

Constanța NEWS este partener al acestui eveniment special.

Afiș "Beauty Days"
Afiș “Beauty Days”

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*