Numărul deceselor din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța ale pacienților pozitivi COVID-19 a ajuns la cinci

Un nou caz de deces a unui pacient pozitiv COVID-19 a fost înregistrat la Constanța, în Spitalul de Boli Infecțioase. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, este vorba de un bărbat în vârstă de 42 de ani, internat de scurt timp în spital, dar în stare gravă.

Pacientul a fost internat în cursul zilei de 7 aprilie în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în stare gravă, cu saturație mică de oxigen, sub 90%. Pacientul suferea de obezitate și o hiperglicemie, incontrolabilă cu insulină. A fost testat și în aceiași zi a fost confirmat ca și pozitiv la COVID-19.

A decedat trei zile mai târziu, în cursul zilei de 10 aprilie.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*