Nu mai sunt vehicule blocate în zăpadă, dar toate drumurile din județul Constanța, cu excepția DN 39 şi Autostrăzii A2, sunt în continuare închise

Toate drumurile din județul Constanța, cu excepția DN 39 şi Autostrăzii A2, sunt în continuare închise. FOTO RAJDP Constanța

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al județului Constanța a anunţat că în cursul nopții de miercuri spre joi s-a reușit scoaterea tuturor vehiculelor blocate în zăpadă pe șosele din județul Constanța, dar drumurile naționale și județene, cu excepția DN 39 şi Autostrăzii A2, sunt în continuare închise.

Potrivit ISU „Dobrogea”, ultimele două autoturisme au fost scoase din nămeți în cursul dimineții de joi, 28 ianuarie, în jurul orei 05.00, după ce rămăseseră blocate încă de miercuri seară în zona localității Ciocârlia.

La rândul lor, și reprezentanții Regiei Autonome Judeţeană de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa au intervenit pe parcursul nopţii pentru salvarea persoanelor rămase blocate în zăpadă şi pentru aducerea lor în locuri sigure. De asemenea, s-a facilitat accesul maşinilor de salvare către localităţile unde se aflau persoane bolnave.

„Drumurile rămân în continuare închise, urmând ca în cursul zilei de astăzi și în funcție de evoluția fenomenelor meteo, să fie deschise”, au transmis sursele citate.

Toate drumurile din județul Constanța, cu excepția DN 39 şi Autostrăzii A2, sunt în continuare închise. FOTO RAJDP Constanța

Joi dimineață, în județul Constanța, toate drumurile naţionale şi judeţene sunt în continuare închise, cu excepţia DN 39 şi Autostrăzii A2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*