Noul prefect al Constanței este Silviu Coșa. El îl înlocuiește pe George Niculescu care va candida la alegerile parlamentare pe lista PNL

Prefectura Constanta. FOTO Catalin Schipor

Județul Constanța are un nou prefect și acesta este Silviu Coșa. El îl înlocuiește pe George Niculescu care va candida la alegerile parlamentare pe listal PNL.

Guvernul a decis în ședința din data de 14 octombrie, încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Constanța de către George-Sergiu Niculescu și numirea tot cu caracter temporar în această funcție a lui Silviu-Iulian Coșa.

Silviu Coșa este șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice Constanța.

George Niculescu a fost schimbat din funcția de prefect deoarece candidează la alegerile parlamentare din partea PNL.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*