Noul an de învățământ începe cu o grevă japoneză la Școala Gimnazială Nr.30 din Constanța

Școala 30 din Constanța

Cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale Nr.30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța vor începe luni, 13 septembrie, noul an de învățământ cu o grevă japoneză, motivul invocat fiind lipsa de interes a autorităților locale de a soluționa problema lipsei spațiului pentru numeroși elevii ai acestei instituții.

Colectivul de cadre didactice, personal didactic auxiliar și personal nedidactic declanșează luni, 13 septembrie, la ora 12.00, o grevă japoneză pentru a atrage atenția autorităților locale asupra unei situații de netolerat care trenează în Școala Gimnazială Nr.30 „Gheorghe Țițeica” de mai mulți ani, au anunțat reprezentanții instituției de învățământ.

„Este vorba despre lipsa de spațiu suficient, astfel încât cei 1.460 de elevi ai instituției nu beneficiază de baza materială a laboratoarelor, a bibliotecii și nici de sală de sport. Suntem consternați de faptul că factorii decidenți din administrația locală nu au găsit soluții optime pentru rezolvarea acestei probleme ce afectează o comunitate mare de elevi și de părinți, problemă cunoscută, de altfel, încă de pe vremea administrației Făgădău”, au transmis sursele citate.

Colectivul de cadre didactice, personal didactic auxiliar și personal nedidactic al Școlii Gimnaziale Nr.30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța a dat asigurări că acțiunea de protest de luni nu va afecta procesul instructiv-educativ.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*