Nouă sărărițe au împrăștiat material antiderapant pe străzile din municipiul Constanța

Material antiderapant împrăștiat pe străzile din Constanța. FOTO Primăria municipiului Constanța

Nouă sărărițe au împrăștiat marți, material antiderapant pe străzile din municipiul Constanța, iar două utilaje de mici dimensiuni au făcut același lucru pe trotuare și în stațiile de autobuz.

“Având în vedere evoluția meteorologică, 9 sărărițe împrăștie material antiderapant pe străzile principale și secundare din municipiul Constanța, pornind din următoarele intersecții: Poarta 1, bulevardul Ferdinand – bulevardul Tomis, bulevardul Mamaia – Pescărie, bulevardul Lăpușneanu – bulevardul Aurel Vlaicu, strada Suceava – Boema, bulevardul I.C. Brătianu,  Șoseaua Mangaliei – bulevardul 1 Mai, bulevardul I.C. Brătianu-Cora, bulevardul Aurel Vlaicu – Pod Cumpenei. Zonele vizate în principal sunt intersecțiile, străzile care se află în pantă, bulevardele, străzile principale și instituțiile publice (spitale, secții de poliție și alte instituții). Totodată, 2 utilaje de mici dimensiuni împrăștie material antiderapant pe trotuare și în stațiile de autobuz”, a transmis Primăria Constanța.

Constănțenii sunt rugat să circule prudent și să adapteze viteza la condițiile de drum, iar autovehiculele să fie echipate cu anvelope de iarnă.  Totodată, municipalitatea recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun și evitarea folosirii autovehiculelor personale.

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că astăzi și mâine vremea se va menţine închisă și va continua să se răcească. Cerul va fi mai mult noros, vor fi precipitații sub formă de ninsoare și condiții de formare a ghețușului. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare la rafală de până la 50 – 60 km/h. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă de -7…-2 grade.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142

Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0799606189.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*