FOTO Utilajele de deszăpezire ale Polaris sunt pregătite să intervină – au fost poziționate în puncte cheie din municipiul Constanța

Utilajele Polaris sunt pregătite să intervină. FOTO Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța este pregătită să intervină pentru a preveni depunerea poleiului. Sărărițele Polaris au fost poziționate în mai multe zone din oraș încă de la primele ore ale dimineții pentru a împrăștia material antiderapant în cazul în care situația o va impune.

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că vremea se răcește astăzi, astfel că temperatura maximă va atinge 3 grade Celsius iar cea minimă -5…-4 grade Celsius.

Cerul va fi mai mult noros în prima parte a zilei, când, trecător, va ninge slab. Vântul va sufla moderat cu viteze de până la 55 km/h.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055
  • Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142
  • Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*