Jaf la o casă de amanet din Năvodari. Hoții au fugit cu bani și bijuterii

Mașină de Poliție

Doi indivizi au jefuit, în cursul nopții de luni spre marți, o casă de amanet din orașul Năvodari. Fără a exercita acte de violență, cei doi au fugit cu bani și bijuterii.

Potrivit Poliției Județene Constanța, în dimineața zilei de marți, 7 iunie, în jurul orei 03.40, polițiști din Năvodari au fost sesizați de către o femeie, angajată a unei societăți comerciale, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în interiorul societății, de unde au sustras o sumă de bani și mai multe bijuterii. Prejudiciul urmează a fi stabilit.

În timpul jafului, cei doi nu ar fi exercitat acte de violență fizică sau verbală.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Cercetările continuă, în vederea stabilirii identității persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*