Noi treceri de pietoni vor fi amenajate în municipiul Constanța în această săptămână

Noi treceri de pietoni vor fi amenajate în Constanța. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța continuă programul de optimizare a mijloacelor de semnalizare rutieră pentru creșterea siguranței participanților la trafic.

Astfel, echipele SC Confort Urban SRL vor trasa, începând de miercuri noapte, noi treceri de pietoni în locuri cu risc crescut de accidente rutiere. Acestea vor fi amenajate în următoarele zone:

  • pe strada Primăverii, în zona de acces către Complexul Sportiv „Gheorghe Hagi”;
  • pe strada Democrației, la intersecția cu strada Serelor;
  • pe strada Brizei, în zona blocului FA2;
  • pe strada Eliberării, la intersecția cu strada Nicolae Milescu.

Decizia înființării trecerilor de pietoni a fost adoptată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cei care locuiesc în zonă, fiind avizată de IPJ Constanța – Serviciul Rutier.

Conducătorii auto sunt rugați să circule cu prudență şi cu viteză redusă în locurile în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*