Noi spectacole, în această săptămână, în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța

Spectacolul „O, sole mio” aduce emoție în sufletele spectatorilor. FOTO Primăria Constanța

Stagiunea estivală, eveniment organizat de Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța și Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” continuă și în luna august. Originala scenă din fața teatrului va găzdui, în acest sfârșit de săptămână, trei spectacole deosebite: „Musica sempre libera”, „O, sole mio” și „Farmecul Muzicii”.

Vineri, 05 august, de la ora 20.30, aveți ocazia să participați la concertul de arii și cântece celebre, „Musica sempre libera”, în compania soliștilor Laura Eftimie, Marius Eftimie, Răzvan Săraru, Mihaela Ionescu, Maria Cernat, Adrian Clinciu, Stela Sîrbu, Gabriela Dobre, Iulian Bratu.

Sâmbătă, 06 august, de la ora 20.30, spectacolul „O, sole mio” revine în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Veți petrece momente de neuitat în compania soliștilor: Răzvan Săraru, Gabriela Dobre, Mihaela Ionescu, Iulian Bratu, Stela Sîrbu, Maria Cernat, Ionuț Boancheș, Laura Eftimie, Marius Eftimie.

Duminică, 07 august, de la ora 20.30, vă puteți delecta cu spectacolul „Farmecul Muzicii”. Vor evolua soliștii: Laura Eftimie, Marius Eftimie, Răzvan Săraru, Adrian Clinciu, Mihaela Ionescu, Gabriela Dobre, Stela Sîrbu, Iulian Bratu, Cristian Caragea. Soliști balet: Cătălina Iliescu, Adrian Mihaiu, Bogdan Bîrsănescu, Iguacel Sanchez, Mihai Pâslaru, Luna Muramatsu, alături de Ansamblul de balet al Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”.

Până pe 15 septembrie, sunteți invitați la evenimente culturale remarcabile, organizate în weekend, pe terasa teatrului sau pe scena special amenajată în parc. Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*