2000 de pachete de țigări de proveniență duty free, ascunse și nedeclarate, descoperite de polițiștii de frontieră în Portul Constanța

Țigări de contrabandă. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit la bordul unei nave acostate în portul Constanța, cantitatea de 2000 de pachete de țigări, proveniență duty free, ascunse și nedeclarate.

Potrivit Gărzii de Coastă, în data 13.02.2024, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu reprezentanții Autorității Vamale Române și ai Căpităniei Zonale Constanța, au efectuat controlul de sosire asupra unei nave sub pavilion Barbados, acostată în Portul Constanța, ocazie cu care au fost găsite ascunse și nedeclarate, 2000 cartoane de țigări, proveniența duty free, fară timbru fiscal, de diferite mărci.

Țigaretele în valoare de 25.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*