Noi sensuri unice, pe mai multe străzi din Mangalia

Primaria Mangalia

Primăria Mangalia a amenajat, recent, noi sensuri unice pentru fluidizarea traficului rutier, în zonele intens circulate, în special în perimetrul unităților de învățământ din localitate.

„Autoritățile locale au luat măsura înființării de noi sensuri unice, în mai multe zone din oraș, în vederea asigurării și protejării circulației pietonale. Amenajăm aceste sensuri unice pentru fluidizarea traficului rutier și pietonal, în special în preajma instituțiilor de învățământ. Sperăm ca, până la sfârșitul lunii ianuarie 2022, în funcție de condițiile meteorologice să trasăm trecerile de pietoni, odată cu montarea indicatoarelor specifice”, a menționat edilul orașului, Radu Cristian.

Vor fi trasate treceri de pietoni atât în fața Grădiniței Nr. 3, cât și a Școlii Gimnaziale Nr. 3, dar și la Grădinița și Liceul „Callatis”.

Astfel, va deveni sens unic str. Albatros, pe tronsonul delimitat de străzile Oituz – Bd. 1 Decembrie 1918 – strada Portului, precum și strada Rozelor, pe tronsonul cuprins între Greenport și Șoseaua Constanței.

De asemenea, cu sens unic va deveni prelungirea străzii Sirenei, pe tronsonul cuprins între strada Albatros (CT7) și Bd. 1 Decembrie 1918.

Alte sensuri cu o singură direcție de mers vor fi create pe strada 1 Decembrie 1918, pe tronsonul dintre Bulevardul 1 Decembrie și prelungirea străzii Sirenei. Intervenții în acest sens vor fi și pe străzile Vânători, Petru Maior, Aleea Farului, Ilarion Terente, Cartierul de Vest.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*