Bărbat rănit în explozia unei butelii, în localitatea Runcu

Un bărbat a fost rănit astăzi în explozia unei butelii, în localitatea Runcu.

Pompierii s-au deplasat la fața locului și au constatat că un bărbat de 74 de ani a fost rănit.

“În urma exploziei a rezultat o victimă, sex masculin, 74 ani, cu arsuri de gradele I și II la nivelul membrelor inferioare și superioare, o plagă la nivelul membrului inferior drept și mai multe escoriații, fiind transportată la spital, conștientă, cooperantă. Suflul exploziei a afectat grinda casei și 2 camere cu suprafața de aproximativ 20 de metri pătrați” – ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*