Noi reprezentații în a doua săptămână de „Seri de teatru la Pontul Euxin” în zona Amfiteatru din parcul Tăbăcărie

„Serile de teatru la Pontul Euxin”, ediția a II-a, continuă

Până pe 06 septembrie, proiectul cultural aflat la cea de-a doua ediție continuă să ofere momente de neuitat în zona Amfiteatru din parcul Tăbăcărie. Locul desfășurării evenimentului este situat în spatele parcului Țara Piticilor. Stagiunea estivală „Seri de teatru la Pontul Euxin ” este organizată de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțată de Primăria Municipiului Constanța. Intrarea este liberă.

În această seară, de la ora 21.00, se joacă comedia „Cum se duce totul dracu’”, după textul original “Crize” de Mihai Ignat. Dragostea este ca un câmp de luptă, unde nimeni nu câștigă. Un show plin de umor, „Cum se duce totul dracu’” a bucurat publicul pentru mai bine de patru ani, fiind jucat sold out de nenumărate ori. Un amestec nebun de sentimente și trăiri, un spectacol la care râzi și plângi, piesa de teatru dezvăluie și aspectele mai puțin plăcute dintr-o relație, viața în doi înseamnă o adevărată luptă dusă pentru… nimic! În distribuție: Florin Frățilă, Ioana Chelmuș. Regie: Florin Frățilă.

Cum se duce totul dracu

Vineri seară, de la ora 21.00, va fi pus în scenă spectacolul „Ce vine după”. Două personaje bine conturate și puternice ne arată cum căsătoria nonconformistă este cea mai bună soluție atunci când cel pe care îl credeai sufletul tău pereche te-a dezamăgit. Umorul și nebunia sunt ingredientele principale ale acestui show, dedicat tuturor celor pentru care imprevizibilul face diferența.

Piesa de teatru ne deschide ușa către tărâmul nebunesc al veșnicului război, acolo unde orgoliile domină, partenerul de viață ajunge să fie un străin, iar dragostea nu are sub nicio formă rolul principal. Distribuție: Florin Frățilă, Ioana Chelmuș Regie: Florin Frățilă.

Ce vine după

Sâmbătă seară, de la ora 21.00, publicul constănțean este invitat la „Carpathian Garden”, o satiră contemporană în care veți găsi un meniu complet de specii urbane și realitate imediată: de la preotul întreprinzător, actorul porno, băiatul de bani gata, prezentatorii de știri, până la politicieni, moguli de presă, parcagii. Jungla urbană românească e un izvor nesecat de inspirație pentru acest happening teatral prezentat de Radu Iacoban și Tudor Aaron Istodor într-un spectacol 100% românesc. O piesă cu umor de bună calitate, cu un limbaj care, chiar dacă pe alocuri devine explicit, nu trece niciodată în trivial.

„Structura spectacolului este fixă, deși auditoriul are iluzia unui stand-up, deoarece actorii îl mitraliază cu argumente care nu îi dau timp să interacționeze. E o piesă pe muchie de cuțit, trăită la turație maximă atât de actori, cât și de spectatori” spune autorul Radu Iacoban. Regia și scenariul sunt semnate de Radu Iacoban, scenografia de Irina Moscu. Video și sound design: Dan Ionescu Costume: Sarto Made To Measure.

Carpathian Garden

Comedia savuroasă ”Happy End” încheie seria reprezentațiilor din acest weekend, duminică, de la ora 21.00. Cea mai ghinionistă fată din lume trece printr-o serie de situații imposibile, încercând să-și găsească marea iubire. „Făt Frumos” capătă mai multe înfățișări. Înfățișări pline de umor, dar și de sensibiliate și romantism. Regie: Alexandru Bogdan Cu: Tudor Aaron Istodor și Raluca Aprodu Scenografie: Silvana Bratu Light design: Bogdan Gheorghiu.

Happy End

Spectacolele se vor desfășura cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție împotriva contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*