Noi măsuri în scandalul din zona Casa de Cultură din luna iunie. Șapte persoane au fost trimise în judecată

Sediul Parchetul Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Procurorii au luat noi măsuri în scandalul din zona Casa de Cultură, din luna iunie și au trimis în judecată șapte persoane.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a trimis o informare despre acest caz pe care o redăm integral.

“La data de 02.10.2023, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus trimiterea în judecată a inculpaților A.M., A.S., M.L., M.O., A.G., A.S., A.O., aflaţi sub imperiul măsurii preventive a controlului judiciar, pentru săvârşirea infracțiunilor de încăierare, prev. de art. 198 alin. 1 din C. pen., cu aplic. art. 35 alin. 1 din C. pen. (două acte materiale) şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 din C. pen., cu aplic. art. 35 alin. 1 din C. pen. (două acte materiale) şi art. 77 lit. a din C. pen., ambele cu aplic. art. 38 alin. 2 din C.pen.

În concret, în sarcina inculpaţilor s-au reţinut următoarele:

În data de 21.06.2023, în jurul orei 21:20, în timp ce se aflau într-o parcare din municipiul Constanța, două grupări au participat la o încăierare, prima fiind constituită din inculpaţii A.M., A.S. şi M.L., precum şi din alte persoane rămase neidentificate, iar cea de-a doua din inculpaţii M.O., A.G. şi A.S., precum și din alte persoane rămase neidentificate. Pe timpul încăierării, inculpatul M.O. a fost lovit cu pumnul în zona feţei.

 În jurul orei 22:00, în timp ce se aflau pe stradă, în zona Casei de cultură din municipiul Constanța, aceleaşi două grupări au participat la o nouă încăierare. Membru în cea de a doua grupare a fost de această dată şi inculpatul A.O.

 În timpul încăierării inculpatul A.G. a fost înjunghiat în zona braţului stâng, iar inculpaţii A.S., M.O. şi M. L. au fost loviţi în zona feţei şi a trunchiului.

Totodată s-a reţinut că în timpul celor două încăierări au fost tulburate ordinea și liniștea publică” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*