VIDEO Autoturism răsturnat și cuprins de flăcări, pe A4. Nu a fost nimeni rănit

Autoturism răsturnat și cuprins de flăcări, pe A4. FOTO ISU Constanța

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină luni, 20 decembrie, după ce un autoturism s-a răsturnat și a luat foc pe Autostrada 4.

Potrivit primelor informații furnizate de reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, incidentul s-a petrecut pe A4, la intrare de la Valu lu Traian spre Agigea.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*