Nerespectarea legii e la modă. Un club de fițe din Mamaia încurajează fumatul în spații închise

Fumători într-un club din Mamaia
Deținătorii localurilor au fost amendați pentru că au permis clienților să fumeze în interior. FOTO Arhiva CTnews.ro

ISU Dobrogea a reacționat exemplar atunci când Constanța NEWS a semnalat faptul că se fumează în Spitalul de Urgență Constanța. Cei găsiți cu țigările aprinse au fost sancționați, iar unitatea medicală a fost avertizată.

Ce se va întâmpla oare atunci când situația se repetă într-un club de fițe din stațiunea Mamaia. Sunt turiștii cu bani scutiți de la respectarea legii? Un cititor Constanța NEWS ne-a trimis mai multe imagini care ilustrează situația de săptămâna trecută. Fumătorii nu au nicio problemă în a-și urma viciul în spațiul închis.

Mai grav este că agajații clubului încurajează activitatea și le oferă scrumiere celor care sunt înauntru. Totul se întâmpla pe data de 18 iunie 2016, iar cititorul Constanța NEWS care a realizat imaginile spune că a și sunat la 112, dar sesizarea sa nu a fost luată în seamă.

Repetăm și noi sesizarea, aici, în mod oficial și așteptăm reacția celor îndreptățiți să reacționeze: ISU Dobrogea și IPJ Constanța.

Scumiere pentru fumători într-un club din Mamaia
Scumiere pentru fumători într-un club din Mamaia

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*