Nava fluvială River Adagio a revenit în Portul Constanța

Nava fluvială River Adagio a revenit în portul Constanța. FOTO CN APMC SA

Nava fluvială River Adagio, cu pavilion Malta, a revenit sâmbătă, 30 aprilie, după mai mult de 2 ani, în Portul Constanța, cu 98 de turiști la bord.

Cei mai mulți dintre ei sunt americani, 90, dar au ales croaziera pe Dunăre și turiști din Canada, Ungaria, Slovacia și România.

River Adagio are patru punți, 82 de cabine, un bar, bibliotecă, un salon panoramic. Echipajul este format din 38 de persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*