Muzică clasică și operă de excepție la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”: Recital de pian și spectacolul „Traviata”

Scenă din spectacolul „Traviata”. FOTO: TNOB

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța își încântă publicul în această săptămână cu două evenimente deosebite: un recital de pian și spectacolul „Traviata”, ultimul din cadrul Festivalului Verdi. Aceste evenimente promit să ofere o experiență culturală remarcabilă pentru iubitorii de muzică clasică și operă.

Recitalul de pian va avea loc în Foyerul Teatrului, miercuri, 7 iunie 2023, începând cu ora 19:00. Solista Inya Cutova va încânta publicul cu un program divers, care include lucrări celebre ale unor compozitori precum Johann Sebastien Bach, Ludwig van Beethoven, Frédéric Chopin și Serghei Prokofiev. Această seară specială de muzică va fi o ocazie unică de a experimenta virtuozitatea și emoția interpretării pianistice într-un cadru intim și elegant.

În ceea ce privește spectacolul „Traviata”, acesta va fi prezentat duminică, 11 iunie 2023, în sala principală a Teatrului Național de Operă și Balet. Sub îndrumarea regizorului artistic Anghel I. Arbore și scenografului Cătălin I. Arbore, această producție promite să aducă în fața publicului o interpretare captivantă a celebrei opere compuse de Giuseppe Verdi. Coregrafia semnată de Fănică-Lupu Liești va adăuga o notă specială de expresivitate și frumusețe scenică. Spectacolul va fi susținut de soliștii talentați Laura Eftimie, Doru Iftene, Daniel Pop În Debut, Lucia Mihalache, Mădălin Băldau, Cristian Caragea, Adrian Pîrlea, Constantin Acsinte, Ionela Duma și Ionuț Neagu. Sub bagheta maestrului Alfonso Todisco din Italia, orchestra, corul și baletul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” vor crea o atmosferă muzicală de excepție.

Biletele pentru recitalul de pian pot fi achiziționate doar de la Agenția Teatrului, în timp ce pentru spectacolul „Traviata”, acestea sunt disponibile și online pe site-ul oficial al teatrului, www.tnobconstanta.ro/bilete.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*