Municipiul Constanța a rămas fără apă caldă și căldură în urma unei avarii a CET Palas

CET Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Electrocentrale Constanța SA informează consumatorii că înregistrează o avarie a instalației de producere a energiei termice, survenită în incinta CET Palas.

În aceste condiții, Electrocentrale Constanța SA a fost nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte și căldură către toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.

Repunerea în funcțiune a instalațiilor va începe în după-amiaza zilei de astăzi, 18 decembrie, urmând ca după asigurarea parametrilor necesari să se reia furnizarea agentului termic primar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*