FOTO Muncitor lovit de o mașină ce a căzut într-o groapă

Mașina implicată în accident a ajuns și ea în groapă. FOTO ISU Dobrogea
Un accident de circulație mai puțin obișnuit s-a înregistrat în cursul dimineții de miercuri 1 noiembrie în Constanța. Un șofer de aproape 80 de ani a căzut cu tot mașina într-o groapă semnalizată corespunzător și în care se aflau mai mulți muncitori.
Inițial, cel care a sunat la 112 a anunțat că o mașină a lovit un pieton pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona Dobrogea, iar în urma impactului, victima a căzut într-o groapă adâncă de 5 metri. La fața locului au fost trimise echipaje ale SMURD, Descarcerare și Serviciului Rutier. Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție au găsit o cu totul altă situație. Șoferul unui autoturism Matiz, a căzut cu mașina într-o groapă corect semnalizată și care era săpată în carosabil. O firmă execută o lucrare de schimbare a unor țevi de gaze, iar în momentul respectiv, trei muncitori se aflau în groapă și săpau. Din fericire, doar unul a fost lovit de mașina care a cazăut în groapă și a aterizat pe plafon.
Muncitorul care a suferit o fractură de femur și un traumatism de claviculă a fost scos de echipajul de pompieri de la Descarcerare din cadrul ISU Dobrogea și predat echipajului medical de pe SMURD, care l-a transportat la spital. Șoferul a ieșit singur din mașină, având doar câteva zgârieturi.
Lucrătorii Serviciului Rutier au deschis o anchetă pentru a stabili dinamica accidentului și care au fost cauzele producerii acestuia.

„La data de 1 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 78 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu  iar în dreptul unui indicator rutier Drum în lucru, conducătorul auto nu l-ar fi respectat și a căzut într-o groapă în care se efctuau lucrări pe partea carosabilă, rănind un muncitor care se afla în groapă,“ au comunicat reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*