FOTO Muncitor lovit de o mașină ce a căzut într-o groapă

Mașina implicată în accident a ajuns și ea în groapă. FOTO ISU Dobrogea
Un accident de circulație mai puțin obișnuit s-a înregistrat în cursul dimineții de miercuri 1 noiembrie în Constanța. Un șofer de aproape 80 de ani a căzut cu tot mașina într-o groapă semnalizată corespunzător și în care se aflau mai mulți muncitori.
Inițial, cel care a sunat la 112 a anunțat că o mașină a lovit un pieton pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona Dobrogea, iar în urma impactului, victima a căzut într-o groapă adâncă de 5 metri. La fața locului au fost trimise echipaje ale SMURD, Descarcerare și Serviciului Rutier. Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție au găsit o cu totul altă situație. Șoferul unui autoturism Matiz, a căzut cu mașina într-o groapă corect semnalizată și care era săpată în carosabil. O firmă execută o lucrare de schimbare a unor țevi de gaze, iar în momentul respectiv, trei muncitori se aflau în groapă și săpau. Din fericire, doar unul a fost lovit de mașina care a cazăut în groapă și a aterizat pe plafon.
Muncitorul care a suferit o fractură de femur și un traumatism de claviculă a fost scos de echipajul de pompieri de la Descarcerare din cadrul ISU Dobrogea și predat echipajului medical de pe SMURD, care l-a transportat la spital. Șoferul a ieșit singur din mașină, având doar câteva zgârieturi.
Lucrătorii Serviciului Rutier au deschis o anchetă pentru a stabili dinamica accidentului și care au fost cauzele producerii acestuia.

„La data de 1 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 78 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu  iar în dreptul unui indicator rutier Drum în lucru, conducătorul auto nu l-ar fi respectat și a căzut într-o groapă în care se efctuau lucrări pe partea carosabilă, rănind un muncitor care se afla în groapă,“ au comunicat reprezentanții IPJ Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*