Motociclist rănit după ce a fost accidentat de un polițist, în Cuza Vodă

Un bărbat de 53 de ani a ajuns la spital, marți, după ce, aflat pe motocicletă, a fost accidentat de un polițist din localitatea Cuza Vodă. 

Potrivit IPJ Constanța,  marți după-amiază, în jurul orei 15.50, un polițist din cadrul Postului de Poliție Cuza Vodă a condus autospeciala din dotare pe strada Medgidiei din satul Cuza Vodă, iar la un moment dat, în timpul efectuării unui viraj la stânga, pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat în vârstă de 53 de ani.

“În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a motociclistului de 53 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*