Montarea unui apometru a determinat RAJA să oprească apa pe mai multe străzi din Constanța

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru realizarea lucrarilor de montare a unui apometru pe conducta de alimentare cu apa de la intersectia strazilor Penes Curcanu si George Cosbuc, RAJA Constanta este nevoita sa intrerupa astazi, 10 mai 2017, furnizarea de apa in municipiul Constanta, in intervalul orar 9,00-12,00.

Sunt afectati consumatorii din perimetrul delimitat de strazile IC Bratianu, Enachita Vacarescu, Al. Odobescu, IC Bratianu.

“Ne cerem scuze tuturor abonatilor afectati, carora le dam asigurari ca furnizarea de apa va fi reluata imediat ce lucrarea va fi finalizata”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*