FOTO Cinci persoane au fost rănite într-un accident în Constanța, după ce un taximetrist a efectuat un viraj fără să se asigure, lovind o altă mașină

Cinci persoane au fost rănite în urma accidentului rutier. FOTO IPJ Constanța

Un taximetrist a ajuns în spital și a mai luat după el și alte patru persoane după ce a provocat un accident rutier. Evenimentul rutier s-a produs pe raza municipiului Constanța, după ce conducătorul taxiului a efectuat un viraj fără să se asigure.

Accidentul s-a produs în noaptea de 24 mai, la ora 23.55, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat de 44 de ani a condus un autoturism în regim de taxi, pe bulevardul Mamaia, dinspre strada Soveja către strada Ion Rațiu. La intersecția cu strada Onești a efectuat viraj la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o persoana de sex feminin de 19 ani care se deplasa din sens opus.

În urma impactului al doilea autoturism a fost proiectat către dreapta într-un autoturism parcat.

După dubla coliziune a rezultat vătămarea corporală ușoară a 5 persoane: conducător auto taxi și o pasageră de 26 ani , conducătoarea celui de al doilea autoturism și 2 pasageri de 18 și 16 ani.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*