Mohammad Murad – candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Constanța

Mohammad Murad. FOTO AUR

Alianța pentru Unirea Românilor și-a prezentat candidații pentru alegerile locale din Constanța. Dacă la primăria municipiului Constanța AUR l-a anunțat deja pe Ovidiu Cupșa, pentru președinția Consiliului Județean, Alianța pentru Unirea Românilor îl susține pe omul de afaceri Mohammad Murad.

Președintele AUR, George Simion, a declarat că Mohammad Murad va reda strălucirea litoralului românesc.

„Toată România a crescut cu filmele lui Sergiu Nicolaescu, cu Amza Pellea, cu nea Mărin miliardar. Din păcate, în ultimii 30 de ani am trăit în beznă, în bube și mucegai. Așa era și complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere. Iar fratele nostru Mohammad l-a transformat în AUR, i-a redat strălucirea de odinioară. Nu este ceva ce îmi doresc mai mult de la candidații noștri decât calitatea de a fi oameni pe care îi recomandă faptele. Dacă Mohammad a făcut pentru propria familie, pentru comunitate și propriile afaceri, poate și pentru comunitatea constănțeană. Doamnelor și domnilor, Mohammad Murad este propunerea AUR pentru președinția Consiliului Județean Constanța. O să te rog de la Corbu până la Limanu să redai strălucirea litoralului românesc”, a susținut președintele AUR, George Simion, în cadrul evenimentului.

În vârstă de 57 de ani, Mohammad Murad este un om de afaceri prosper, care a venit în România în 1967, iar de atunci luptă pentru interesele constănțenilor.

„Murad a demonstrat deja că poate transforma ruinele în afaceri prospere de care să fim mândri. El este cel care poate face din județul Constanța un paradis”, a declarat Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR.

Evenimentul de lansare a candidaților AUR la alegerile locale din județul Constanța a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Mohammad Murad a afirmat că există soluții pentru Constanța.

“Avem nevoie de ceva diferit. Trebuie să declarăm război pentru dreptate, nu minciună, războiul pentru modestie, nu aroganță, războiul pentru oameni serioși, nu oameni care din cinci vorbe spun 10 minciuni. Mă predau cu tot sufletul pentru Constanța, că aici mă simt ca acasă. Sunt convins că avem soluții și cea mai importantă soluție este că gândim din suflet și din inimă”,  a spus Murad.

Înainte de evenimentul de lansare a avut loc un marș al susținătorilor AUR, la care au participat peste 1000 de constănțeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*