Constănțeni fără apă potabilă în urma unei avarii RAJA pe strada Caraiman. Pentru reparații, traficul auto a fost restricționat

Avarie RAJA. FOTO Cătălin SCHIPOR

RAJA SA a sistat furnizarea apei potabile luni, 27 decembrie, în intervalul orar 11.00 – 17.00, în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe o conductă de alimentare de la intersecția străzii Caraiman cu bulevardul 1 Mai Vechi din municipiul Constanța.

Potrivit RAJA, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardul 1 Mai Vechi, strada Pajurei, Șoseaua Mangaliei, bulevardul 1 Mai Vechi, precum și cei arondați punctelor termice 149 și 150.

Inițial, echipele de intervenție au încercat să remedieze avaria cu conducta sub presiune, dar, din cauza debitului foarte mare, s-a oprit furnizarea de apă.

Totodată, pentru executarea lucrărilor de reparații, traficul auto a fost restricționat în intervalul orar 09.00 – 19.00, pe primele două benzi de circulație de pe strada Caraiman, pe sensul de mers dinspre bulevardul 1 Mai Vechi către Poarta 6.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, dar și conducătorilor auto din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*