#CONCURS Câștigă 4 invitații duble la “Black Sea Fish Festival – Festivalul Peștelui Durabil Românesc”, care are loc la Pirates Resort Mamaia

FOTO Facebook Festivalul Peștelui Durabil Românesc

Duminică, 10 septembrie, are loc “Black Sea Fish Festival -Festivalul Peștelui Durabil Românesc”, găzduit de Pirates Resort Mamaia.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la un eveniment. Patru invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos. Invitația asigură intrarea, participarea la eveniment (vizionarea concursului, sesiuni de live cooking), degustarea preparatelor.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews – https://www.youtube.com/c/CTnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești o altă persoană căreia i-ar plăcea să meargă la acest eveniment.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 7 septembrie.  Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți! 

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

Duminică, 10 septembrie 2023, la Pirates Resort Mamaia va avea loc cea de-a noua ediție a evenimentului ”Black Sea Fish Festival – Festivalul Peștelui Durabil Românesc”, și a treia ediție desfășurată la Pirates Resort Mamaia, manifest al consumului de pește, al conștientizării risipei alimentare, al valorizării peștelui din Marea Neagră, Dunăre, dar și al celui din râurile României.

Bucătari emeriți din întreaga țară, alături de omologii lor din Grecia, Serbia, Bosnia și Herzegovina, Israel, Turcia, Elveția, Slovacia și Macedonia vor pregăti bucate alese din pește și fructe de mare pentru a evidenția dialogul intercultural, interprofesional și culinar dintre cei prezenți.

Organizația Euro-Toques România cu sprijinul  Asociației Culinare Euro Est Alternativ în anul 2015 a demarat proiectul Culinariada, unicul Program Național de training-uri pentru elevii din învățământul de stat de specialitate, care vine în sprijinul profesorilor pentru a întări spiritul profesional ce trebuie indus noii generații de viitori profesioniști ai sectorului gastronomic și turistic.

Și anul acesta se va desfășura o competiție profesională pentru cei tineri, însoțiți de cadre didactice și traineri, competitori în cursa pentru Marele Trofeu al Mării Negre. Sub influența creativă a sloganului “The Power of The Blue Storm”, juniorii noștri se vor strădui să exceleze gătind exclusiv specii de viețuitoare care trăiesc în Dunăre,  Delta Dunării, Marea Neagră și râurile din România.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*