Modificări și anulări de trenuri pe relația Constanța – Mangalia în zilele de 13 și 14 mai

Modificări și anulări de trenuri pe relația Constanța - Mangalia în zilele de 13 și 14 mai

Efectuarea unor lucrări de supra traversare a rețelei de termoficare peste linia principala CF 813 (Constanța – Mangalia) în zilele de 13 și 14 mai, între orele 06.30 și 14.00, determină modificări și anulări de trenuri în relația Constanța – Mangalia și retur pentru operatorii de transport feroviari SNTFC „CFR Călători” SA și Regio Călători.

Pentru trenurile SNTFC „CFR Călători” SA, acestea se anulează în relația Constanța – Eforie Nord, dar se asigura transportul călătorilor cu mijloace auto de la stația Constanța la Eforie Nord și retur. Pentru trenurile Regio Călători 11084 și 11086,  acestea se anulează pe distanța Constanța – Mangalia și retur, dar circula conform programului în relația Brașov – Predeal – Ploiești Vest – Chitila – Pajura – Bucureşti Băneasa – Lehliu – Fetești – Medgidia – Constanța și retur.

Pentru relația Constanța – Mangalia și retur, se asigură transbordarea călătorilor cu mijloc auto – pentru un număr de 20 de călători. SRTF Constanta, împreună cu Regio Călători, stabilesc programul de circulaţie a mijloacelor auto pe distanțele Constanța – Mangalia și retur, pentru preluarea călătorilor. În stația Constanța, trenul se expediază numai după sosirea autobuzului și preluarea călătorilor. Mijlocul auto va fi asigurat de către Primăria Municipiului Constanța.

De asemenea, în zilele de 13 și 14 mai, zilnic, între orele 06.30 și 14.00 circulația trenurilor de marfă pe distanta Constanța – Agigea Nord și retur se va adapta la programul de circulaţie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*