Modificări RATC Constanța pentru Parada de Ziua Unirii. Autobuzele care circulă pe liniile 44 și 51 vor fi oprite pentru câteva ore

Autobuz RATC în stație. FOTO Catalin Schipor

Două trasee de autobuz vor fi oprite sâmbătă, 1 decembrie, din cauza Paradei de pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

RATC Constanța anunță că mijloacele de transport ce desersvesc liniile 44 și 51 nu vor circula în intervalul orar 10:30 și 12:00.

“Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Începând cu ora 12:00 vor reveni la programul normal”, au precizat reprezentanții companiei de transport în comun.

Primăria Constanța a decis ca manifestările dedicate celor 100 de ani de la Marea Unire să aibă loc în acest an pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Casei de Cultură.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*