Modificări în traseul liniei 14 de autobuze din cauza lucrărilor de reconfigurare rutieră pe bulevardul Mamaia

Traseu deviat pentru autobuzele liniei 14. FOTO: CT BUS

CT BUS aduce la cunoștința publicului călător că autobuzele liniei 14 vor circula deviat în sensul spre Cap de linie Industrială, din motive de reconfigurare rutieră pe bulevardul Mamaia. Astfel, autobuzele nu vor mai efectua virajul la stânga, de pe bulevardul Mamaia pe strada Unirii, conform traseului obișnuit.

Noile modificări impuse de lucrările în desfășurare presupun ca autobuzele de pe linia 14 să întoarcă în dreptul complexului ONT și să oprească în stația Liceul Energetic. De aici, ele vor vira la dreapta pe strada Unirii pentru a continua traseul.

Această schimbare temporară în traseul liniei 14 este necesară pentru a permite desfășurarea lucrărilor de reconfigurare rutieră pe bulevardul Mamaia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*