Modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu continuă cu asfaltarea intersecției de la Trocadero

Intersecția de la Trocadero va fi asfaltată. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța anunță că începând din această dimineață, până mâine, 10.10.2023, ora 22:00, circulația rutieră va fi restricționată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe sensul de mers către stațiunea Mamaia.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, accesul în și din strada Secerișului a fost interzis, iar din strada Portiței se virează obligatoriu la dreapta. În acest timp, traficul se desfășoară pe câte 2 benzi de circulație pe sens cu restricțiile menționate, motiv pentru care rugăm constănțenii să folosează, pe cât este posibil, rute alternative.

De asemenea, începând de miercuri, 11.10.2023, ora 7:00, până joi, 12.10.2023, ora 22:00, echipele de muncitori se mută pe celălalt sens de mers pentru asfaltare (dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR). În acest timp, va fi restricționat accesul în și din strada Portiței, iar din strada Secerișului se va vira obligatoriu la dreapta.

Pe timpul executării lucrărilor semaforizarea este oprită pentru fluidizarea circulației. Rugăm constănțenii ca în cele 4 zile să nu parcheze pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe o distanță de 200 m din centrul intersecției atât pe un sens cât și pe celălalt pentru a nu îngreuna activitatea utilajelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*