Misiunile jandarmilor Grupării Mobile în perioada 13 – 20 noiembrie

Au fost executate peste 200 de misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice. FOTO Gruparea Mobilă

Peste 140 de jandarmi ai Grupării Mobile au acționat zilnic, în mod independent dar și în sistem integrat cu Poliția, pentru menținerea ordinii publice și asigurarea climatului de ordine și siguranță, în Constanța și Ovidiu. Au fost executate peste 200 de misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice.

În această perioadă jandarmii au aplicat 759 de sancțiuni contravenționale, dintre care 651 de avertismente scrise și 108 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 28.100 de lei. Majoritatea sancțiunilor contravenţionale au fost acordate pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva virusului COVID-19 în zonele aglomerate (gări, piețe și supermarketuri,), dar și în mijloacele de transport(trenuri și autobuzele CT Bus).

Au mai fost executate opt misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanțe sau parchete.

De asemenea, aproximativ 30 de jandarmi constănțeni vin în sprijinul colegilor din IJJ și IPJ Ialomița, la Slobozia (carantinarea zonală), în filtrele instituite la intrările / ieșirile din municipiu, în vederea prevenirii și combaterea virusului SARS-CoV-2.

Au fost constatate patru fapte de natură penală, dintre care două în mod independent și două în cooperare cu Poliția, fiind identificați cinci făptuitori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*