Misiunile jandarmilor constănțeni în acest sfârșit de săptămână

Misiunile jandarmilor constănțeni la sfârșitul acestei săptămâni. FOTO IJJ Constanța

Militarii Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța vor acționa în perioada 19 – 21 august, independent precum și în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, pe raza județului Constanța, în scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță publică la manifestările cultural artistice care vor avea loc la nivelul județului Constanța.

Astfel, jandarmii vor fi prezenți în Constanța, Medgidia, Cernavodă, Hârșova, Mihail Kogălniceanu, Eforie, Techirghiol, Neptun și Mangalia, în cadrul patrulelor mixte și echipajelor de intervenție. Concomitent cu menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, în perioada menționată, jandarmii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentelor publice, cultural-artistice și sportive ce vor fi organizate în zona de competență, dintre care amintim:

  • Living Rock Festival 2022 – organizat în localitatea Tuzla, în perioada 19 – 21 august;
  • Zilele Lacului Techirghiol – organizat în stațiunea Techirghiol, în zilele de 20 și 21 august;
  • Festivalul de muzică BLACK SeaMPHONY – organizat în Piața Ovidiu din municipiul Constanța, în perioada 19 – 21 august;
  • Spectacol Seri de Tango Argentinian – organizat pe Faleza Cazino din Constanța, în zilele de 19 și 20 august;
  • Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului 2022 – organizat în Parcul Arheologic Constanța, în zilele de 19 si 21 august;
  • Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin – organizat în Parcul Tăbăcăriei din municipiul Constanța, în perioada 19 – 21 august;
  • Luptele tradiționale tătărești de Kureș – organizat pe stadionul din localitatea 23 August, în data de 20 august.

Pentru un plus de siguranță, jandarmii constănțeni recomandă cetățenilor care vor participa la aceste evenimente să manifeste răbdare și înțelegere față de indicațiile organizatorilor; să respecte locurile stabilite pentru spectatori, să nu se implice în incidente ce ar putea tulbura ordinea și liniștea publică și să acorde atenție în asigurarea bunurilor și obiectelor personale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*