La alegerile locale de duminică, fiecărei persoane i se va măsura temperatura, iar apoi aceasta își va dezinfecta mâinile cu gel antibacterian după care va primi mănuși de unică folosință

Au fost luate măsurile igienico- sanitare pentru ca procesul electoral să se desfășoare conform normelor în vigoare

Autoritățile locale au luat toate măsurile igienico- sanitare pentru ca procesul electoral să se desfășoare conform normelor în vigoare.

Astfel, pentru fiecare dintre cele 211 secții de votare de pe raza municipiului Constanța au fost achiziționate materiale dezinfectante, rechizite, termometre, urne de vot și cabine de vot.

La intrarea în unitatea în care au fost amenajate secțiile de vot fiecărei persoane i se va măsura temperatura. Alegătorul își va dezinfecta mâinile cu gel antibacterian după care va primi mănuși de unică folosință.

Drumul spre secția de vot este marcat corespunzător cu stickere adezive cu mesaje pentru păstrarea distanței recomandate de 2 metri, iar la intrarea în fiecare secție de vot au fost amplasate covorașe cu substanțe dezinfectante.

Odată cu distribuirea buletinelor de vot, președinții secțiilor de votare vor primi clor, săpun lichid cu pompiță regăsit pe lista biocidelor aprobate, șervețele umede antibacteriene, șervețele uscate, alcool sanitar.

Persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, persoanele care se declară cu diabet zaharat sau alte boli cronice pot solicita acces prioritar în secția de vot.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*