Misiunile de weekend ale jandarmilor constănțeni

Jandarmii constănțeni vor fi prezenți la mai multe evenimente sportive

Nici în acest weekend nu ducem lipsă de evenimente sportive în județul Constanța, iar jandarmii aflați la datorie, pe lângă asigurarea celorlalte misiuni specifice, vor fi prezenți pentru a se asigura că aceste manifestări sportive se desfășoară în deplină siguranță.

Astfel, jandarmii vor asigura ordinea și liniștea publică pentru două meciuri de fotbal, respectiv F.C.V Farul II Constanța – Gloria Băneasa și partida de fotbal feminin F.C.V. Farul Constanța – A.C.S. Liceeni Topolog, ambele desfășurate pe Stadionul Central din cadrul Complexului Sportiv Academia Gheorghe Hagi Ovidiu.

Tot pe raza de competență se vor desfășura meciul de volei C.S.M. Constanța – Dinamo București și meciul de baschet C.S.M. Constanța – C.S. Laguna București, ambele la Sala Sporturilor Simona Amânar din municipiul Constanța, unde vor fi de asemenea prezente echipaje ale jandarmeriei constănțene.

Suporterii echipelor implicate în confruntările sportive menționate sunt rugați să adopte spiritul de fair play de pe teren, iar în cazul apariției unor fapte de natură a tulbura ordinea sau liniștea publică să nu se implice, ci să semnaleze aceste aspecte forțelor de ordine, direct sau prin numărul de urgențe 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*