Un bărbat din Medgidia și-a amenințat cu pistolul fosta concubină, din Călărași

Pistol. FOTO IPJ Călărași

Un bărbat din Medgidia și-a amenințat cu pistolul fosta concubină, din Călărași, iar polițiștii fac cercetări.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 1 martie, în jurul orei  17:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați de către o femeie, de 43 de ani, cu privire la faptul că a fost amenințată de fostul concubin.

“În urma primelor cercetări, polițiștii au constat faptul că la data de 29 februarie a.c., în jurul orei 20:00, femeia ar fi fost contactată prin apel video de către fostul concubin, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Medgidia, județul Constanța, cu care a avut o relație de concubinaj.

În timpul acestui apel, pe motiv că aceasta nu ar fi dorit să reia relația cu bărbatul, acesta ar fi amenințat-o cu moartea, având asupra sa un obiect ce părea a fi un pistol.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare” – IPJ Călărași.

La data de 5 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași și Serviciului Arme, Expozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, au efectuat o percheziție domiciliară la domiciliul bărbatului, unde au identificat și ridicat pentru indisponibilizare 2 arme neletale, de calibru 6, respectiv 9 mm, de tip airsoft, ce aparțin unui tânăr, de 20 de ani, nepotul bărbatului de 46 de ani.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Totodată, femeia s-a prezentat la sediul unității de poliție, unde și-a retras plângerea

împotriva fostului concubin, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii situației de fapt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*