Constănțean arestat preventiv după ce și-a ucis în bătaie soția

Mașină de Poliție

Un bărbat din Constanța a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce, în cursul zilei de marți, 23 august, și-a omorât soția în bătaie. El a sunat la 112 și a solicitat o ambulanță, spunând că femeii i s-a făcut rău.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în dimineața zilei 23 august, în jurul orelor 04.00 – 05.00, în locuința familiei din municipiul Constanța, în cursul unui conflict conjugal, bărbatul a ucis-o pe soția sa, în vârstă de 79 de ani, pe care a sugrumat-o şi a lovit-o în mod repetat cu pumnul în figură, astfel că i-a provocat leziuni grave craniene şi cervicale incompatibile cu viața.

„În cursul investigațiilor, inculpatul a încercat să inducă în eroare organele de urmărire penală, invocând că victima s-ar fi lovit singură cu pumnii peste față sau că a căzut din pat ori cu gâtul pe spătarul unui scaun. După ce el însuși a sunat la 112 şi a anunțat că soția sa nu se simte bine, când personalul ambulanței a constatat existența de numeroase leziuni de violență în zona extremității cefalice a victimei, inculpatul a oferit explicații incoerente şi puerile, încercând să fie exonerat de răspundere penală pentru prezumtiva faptă de violență în familie”, se precizează în rechizitoriul procurorilor constănțeni.

Prin ordonanța din data de 23 august a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța s-a dispus punerea în mişcare a acțiunii penale față de inculpatul M.P., acuzat pentru săvârşirea infracțiunii de violență în familie sub forma infracțiunii de omor şi care a fost reținut pe timp de 24 de ore. În cursul zilei de miercuri, 24 august, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăți de la Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*